Tudnivalók

1. Milyen állatot lehet nevelni nálunk?

Oroszlánt, kutyát, mackót és többféle cicát nevelhetsz itt.

A cica- és kutyafajták képeit megnézheted az "Új állat" menüben az "Állatod fajtája" alatt. Oroszlánból és mackóból csak egyféle van, abból hím és nőstény. A regisztrációnál valós e-mailcímet adj meg, mert ide tudod majd lekérni az állatod jelszavát, ha elfelejtetted. Az e-mailcímet megváltoztatni nem lehet, ezért jegyezd meg jól és a hozzá tartozó jelszót is. Jelszavadat és az e-mailcímed jelszavát ne add meg senkinek! Lehetőleg olyan jelszót válassz, amit nem lehet könnyen kitalálni.

2. Gondozás

Állatod kedve és tisztasága naponta csökken. Ha rendszeresen látogatod, akkor a gondozással növelni is lehet.

Kezdő kedv és tisztaság 50 %.
Napi kedvcsökkenés 2 %, tisztaságcsökkenés 2 %.
Ha meglátogatod, 2 %-kal nő a kedve.
Etetéssel és itatással 2 - 2 %-kal növelheted kedvét. Ehhez a boltban enni-innivalót kell venned.
Ha nem adsz neki enni, akkor napi 4%-ot csökken a kedve.
Fitnesszel összesen napi 2 %-kal növelheted a kedvét, ezek egy része viszont a tisztaságot csökkenti 1 %-kal. (Séta, edzés.)
A tisztításhoz kefét illetve sampont lehet venni a boltban.
A csutakolás 2 %-kal, a fürdetés 4 %-kal növeli tisztaságot.
Állatodat taníthatod különböző dolgokra. A tananyagokat megtalálod a gondozásos oldalon. Naponta egy leckét adhatsz. Ha a befejezés előtt változtatsz a tananyagon, akkor az addig tanultak elvesznek.
Állatod kedvét és tisztaságát felturbózhatod 100%-ra illetve 150%-ra, ha van elég Tappancsod. A gondozásos oldalon az állat képe felett van az ehhez tartozó ablak.
Ha az állatod kedve 0-ra csökken, akkor szanatóriumba kerül, ahonnan csak emeltdíjas sms-sel hozhatod haza. Látogasd szorgalmasan, akkor ez biztosan nem fordul elő!

3. Tappancsszerzés

A Nagymacskaklub virtuális fizetőeszköze a Tappancs.
Induláskor minden állat 2000 tappancsot kap.
Napi 200 tappancsot kap az állatod, ha nincs lehibernálva.

Egyéb tappancsszerzési lehetőségek:

Játszhatsz az állatoddal és nyerhetsz is - jelenleg háromféle játék szerepel a listán:

1. Itt a piros, hol a piros (1 naponta játszható.)
2. LOST (Ezt csak akkor játszhatod, ha az állatod megtanulta a hozzá szükséges készségeket, szintén 1 naponta játszható.)
3. Betűmixer (Ezt 1 naponta játszhatod.)

Itt nevezési díj nincs.

Közös játék:

Kihívhatsz játékra másokat is, jelenleg kétféle játék játszható:

1. Kő-papír-olló
2. Akadálypálya

Ezek úgy működnek, hogy ha kihívsz valakit játszani, akkor a rendszer levonja tőled a nevezési díjat (60 tappancs). Végigmész a játékon. Akit kihívtál megkapja a kihívást, ha elfogadja, akkor ő is végigmegy. Aki győzött, megkapja a nyereményt (100 tappancs).

Ha a másik nem fogadja el a kihívást, vagy napon belül nem válaszol rá, akkor visszakapod a nevezési díjat. Ha kihívtak, a felső menüben a "Játék" szó más színű lesz. A közös játékokat akárhányszor lehet játszani.

Ha belépsz egy klubba, kölcsönözhetsz Tappancsot, vagy a klubvezető küldhet neked, illetve lehet játékokat is szervezni a tagok számára. Ez a klubtól függ.

Ha még több Tappancsot szeretnél, akkor sms-ben is rendelhetsz, ennek leírását megtalálod az állatod gondozási oldalán.

Bizonyos dolgokat csak akkor tudsz csinálni, ha már elköltöttél a boltban legalább 2000 Tappancsot. Ilyenek a hirdetés, a klubcsinálás illetve a klubba való Tappancs befizetés.

4. Házasság, kölyök

Ha elérted az 50 napos kort, kereshetsz egy párt magadnak. A házasság menüben kérheted meg a kezét, amire ő majd válaszol. Ha nemet mond, vagy napon belül nem válaszol, akkor mást is megkérhetsz.

Ha házassági ajánlatot kaptál, a felső menüben a házasság szó más színű lesz.

Kölyke 70 napos kortól születhet az állatodnak. A Kölyök menü baloldalt található.

Oroszlán csak oroszlánnal köthet házasságot, cica cicával fajtától függetlenül. A kölykök neme és cicáknál a fajtája véletlenszerű lesz.

5. Klubok

Saját klubot szervezhetsz, ha elmúltál 30 napos, legalább 100 % a kedved, van legalább 10000 Tappancsod és már elköltöttél a boltban legalább 2000 Tappancsot.

A klubba feltölthetsz képet, de html kódokat nem lehet használni a leírásban.

A klubvezető tud a tagoknak körlevelet küldeni illetve az egyes tagoknak Tappancsot küldeni. 30 napos kor alatt 7 naponta 1000 Tappancsot kaphat az állat, felette 7 naponta 4000 Tappancsot.

A klubtól lehet kölcsönözni, a klub vezetője állítja be, hogy mennyit és mennyi időre. Ha a törlesztési idő lejár, nem tudsz belépni az állatodhoz, de ha van elég Tappancsod, törleszthetsz.

Ha sok Tappancsod van, adakozhatsz is a klub számára. Az, hogy a klub hányadik helyen áll a klubok rangsorában függ a taglétszámtól és a klub kasszájától is. A klub menüben rangsor szerint fognak a klubok megjelenni.

6. Levelek

Ha levelet kaptál, a fenti menüben más színű lesz a "Levelek" felirat.

7. Üzifal

200 Tappancsért adhatsz fel üzenetet az üzifalon. Ha az üzenetben http:// vagy www. szerepel, akkor az URL-re rá lehet kattintani, tehát hirdethetsz honlapot is.

Csak akkor hirdethetsz, ha már legalább 2000 Tappancsot elköltöttél a boltban. Az utolsó 20 hirdetés jelenik meg. Lehetőleg ne adj fel egymás után több egyforma hirdetést, inkább várj egy kicsit és később add fel újra, így többen is fogják látni.

Az üzifalon nem lehet obszcén, csaló tartalmú illetve törvénysértő üzeneteket feladni, ezeket töröljük és a 300 Tappancsot sem kapod vissza.

8. SMS-banner

Itt emeltdíjas sms-ben tudsz hirdetni, ára 400 Ft + ÁFA. A részletekért kattints a banner feletti szövegre.

Itt sem lehet obszcén, törvénysértő illetve csaló tartalmú szöveget feladni.

9. Fórumok

Háromféle fórumtémába írhatsz:

Klubok reklámozása - itt a klubodat hirdetheted.

Segítségkérés - ha valamit nem értesz, itt kérhetsz segítséget, de előbb olvasd végig a Tudnivalókat, hátha ott is le van írva.

Társalgó - Itt lehet beszélgetni a többiekkel.

Szabályok:

Abba a fórumtémába írj, ahová a mondanivalód tartozik. Kerüld az obszcén, csaló illetve illegális tartalmat, mert ezt ki fogjuk törölni.

Honlapot az üzifalon és az sms-bannerben lehet reklámozni, a fórumban nem.

A kluboknak is van saját fóruma, ide csak a klubtagok írhatnak. A szabályok hasonlóak, illetve a klub vezetője és a tagok döntik el, miről legyen szó.

10. Macskaleltár

A leltárban név vagy szám alapján kereshetsz. Itt nézheted meg azt is, hogy ki van éppen itt, illetve, hogy kiket fogadtál barátaiddá.

11. Hibernálás

Ha egy darabig nem tudod gondozni az állatodat, akkor lehibernálhatod maximum 50 napra. Ezalatt nem csökken kedve és a tisztasága, de nem kap zsebpénzt sem és gondozni sem tudod.

Copyright © 2018 by TRSoft
A hirdetések tartalmáért a nagymacskaklub nem vállal felelősséget!
Hirdess itt ...
Mieltt megkritek valakinek a kezt, nzztek meg, hogy nincs -e hibernlva s l-e mg, mert klnben gond lehet a rendszerben.
Hirdess az SMS falon!
Csak egy SMS s mr lthatod is.